5:45 - 6:40 Sleepily arise, with 55 minutes to make breakfast and lunch for Hubby and, also, Prince Inventive, who is just getting used to early hours for college, and for whom preparing his own breakfast doesn't sound too appealing at the moment.
6:40 - 7:15 Run Hubby to work.
7:15 - 8:40 Home for 85 minutes to clean the kitchen, then rally Prince Go-for-It, make his lunch, and discuss schooling matters that probably involve cutting some of his junior high classes and welcoming him back to the homeschooling fold.
8:40 - 8:50 Take Prince Go-for-It to school.
8:50 - 9:45 55 minutes to email the school and search out homeschooling materials suitable for remedial work and meeting 9th grade high school requirements.
9:45 - 10:00 Take Princess Eager to church for her child care job.
10:00 - 10:30 Go to chiropractor, only to find ours is out of the office today.
10:30 - 11:10 40 minutes at home for more computer research and to help Prince CuddleBunny bring in the large cans from the street, in order to do some trash and other chores.
11:10 - 11:35 Pick up Princess Eager from church.
11:35 - 1:00 Settled at home for 85 minutes to make and eat lunch, work with Prince CuddleBunny, answer emails, research running shoes to try to find answers to Prince Go-for-It's new knee pain and his recent propensity to wear out shoes within weeks. Too much computer time today.
1:00 - 2:30 Accompany Princess Artiste to (5th) concussion check at the pediatrician's office... She finally has the OK to return to school. -- Half days this week, and back to full time next.
2:30 - 2:40 10 minutes to drop Princess Artiste off at home, use the restroom, and grab a snack... and Princess Eager.
2:40 - 3:15 Princess Eager goes to the junior high for volleyball practice. Trade her for Prince Go-for-It who goes from the junior high and to the high school for Cross-Country practice.
3:15 - 3:55 40 minutes to ready an oven chicken dish and black rice with veggies so that Princess Artiste can put them in the oven, and start them on the stove, respectively, while I am out.
3:55 - 5:35 Prince CuddleBunny participates in a mile and a half run, also at the high school...
|Waiting at the start line|
5:35 - 5:50 Drive the runners and their coach (Hubby) home.
5:50 - 6:00 10 minutes to use the restroom, check on dinner, and leave serving instructions.
6:00 - 8:00 Leave most of the family to eat the dinner while Prince Go-for-It and I trek to a nearby town's running store for shoe advice. We found a font of information in "Miguel" at Route 16, who was generous with his knowledge of feet and gait, shoe construction, and training methods for running. After being talked out of the 'minimal shoes' he thought he wanted, that will cause more problems and wear out quickly,
we found a pair of shoes Prince Go-for-It can love. They should stop the injury process he'd recently entered, hopefully in time for his twilight race on Saturday.
8:00 - 8:30 Stop at Costco for sustenance and a few needs, then on to Big 5 for urgent necessities requested by Princess Eager... Pre-wrap in her school colors, so she could make hair decor for Thursday's 'away' volleyball match. ;-)
9:00 - 11:00 Home to stay. 120 minutes to help 3 kids with varying homework assignments, make sure enough laundry got done so Hubby has boxers for the next day (which he didn't find, as they ended up in a pile in the girls' room), keep an eye on "X Factor" ;-), make sure everyone got to bed, try to set plans with Hubby for the next day's travels and appointments, and finally get the shower I'd been hoping for all day!
Final Stats: 8 hours 20 minutes at home (divided into 9 sections!), 8 hours 25 minutes out and about ( in 8 separate outings).
This day was a little bit of an exaggeration of the typical. We obviously don't have school changes, doctor appointments, and running shoe emergencies daily, but often 1 or 2 things to take their place... There is a lot of busyness here this fall!